Περί αερίσματος του αιδοίου

1

ή αναιδούς ανοιξιάτικης ψύχρας

Σήμερα δε θα σκεφτώ βαριά. Σηχτήρ δηλαδή κάποιες φορές.

Δεν υπάρχει λόγος. Και δεν υπάρχει και γυρισμός.

Ήρθε και καλοκαιριάζει που σημαίνει γυμνά πόδια μέσα στις γόβες κι ένα ανεπαίσθητο αεράκι στο αιδοίο. Τυλιγμένο μεν με ασφάλεια στις δαντελίτσες του τις μαύρες, να μην ξεχνιόμαστε.

Αλλά.

Εδώ στη Γερμανία, αυτή η ψυχρούλα που μέσα στη μέρα κάποια στιγμή θα φτάσει στο αιδοίο είναι μια καύλα ανυπολόγιστη από τους άσχετους με το θέμα.

Και ενώ η Ελλάδα, και δη η Αθήνα στο ζεσταίνει το μουνί αδυσώπητα, λίγο και με ένα μικρό σαδισμό κάτω από τη φουστίτσα, και άγονται και φέρονται η μικρές διπλίτσες και τα αρώματα έτσι που περπατάς, κι αναστενάζει ουφ πολλή ζέστη και ιδρώνει κι ονειρεύεται να βουτήξει ολόγυμνο σε μια θάλασσα. Να ελευθερωθεί και να δροσιστεί αρκετά.

Στη Γερμανία όμως.

Η θερμοκρασία μας φέρεται όμορφα την άνοιξη και το καλοκαίρι, 27 βαθμοί, ανοίγεις τα μπλουζάκια χαμηλά και βάζεις τα μποέμικα σουτιέν χωρίς μπανέλες, μόνο τριγωνάκια και δαντέλα και αν βγεις από το κτίριο που είσαι να πεταχτείς για ιταλικό παγωτό απέναντι ανατριχιάζει λίγο το δέρμα και τσιτώνει η ρώγα, ζέστη αλλά και δροσιά. Παίρνει και σου δροσίζει και τα ξεκαλτσωτα πόδια και έρχεται ο στροβιλισμός του δροσερού αέρα στο αιδοίο, το χαϊδεύει μια τυρβώδης ροή; Σα χέρι. Και του παίρνει την κάψα κι εσένα σου ξεφεύγει ένα αχ και μπορείς πια να φας το παγωτό σου ήσυχα και δωσμένη ολοκληρωτικά γιατί αυτά κάνει η Γερμανία στα μουνιά των κοριτσιών, δεν είναι μόνο προτσές και ιντουστρί να ξέρετε.

Στη φωτογραφία, η Charlotte Rampling, ένα κορίτσι με λίγο γερμανικό βλέμμα και νομίζω αιδοίο που πηγαινοέρχεται από άποψη θερμοκρασίας, κορίτσι που φαίνεται να ξέρει και από προτσές και από ιντουστρί αλλά και από καύλα.

\m/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s