Περί θηλασμού της ηδονής

IMG_6811

ή πώς να γλύφεις τα ζουμάκια κάθε μέρα

Έχω παρατηρήσει πώς από τη ζωή των ανθρώπων λείπει τόσο η ηδονή όσο και η θεατρικότητα, το δράμα. Είναι όλα τόσο αληθινά και σκατά, με λογαριασμούς και συντάξεις και νεκρούς ανθρώπους στις θάλασσες και κάτι μαλάκες που τινάζουν κόσμο στα αεροδρόμια και δίδακτρα στα σχολεία και διαδηλώσεις και άστεγους και τη γιαγια που δεν της φτάνει η σύνταξη και τι θα κάνουμε αν καταπέσει. Και κάποιος έκλεψε την ηδονή και το δράμα. Τα ρούφηξε, τα απαγόρεψε και σε κοιτάζει με μισό μάτι κάθε φορά που σηκώνεις κεφάλι. Σκέφτομαι γιατί γίνεται αυτή η παραχώρηση. Η παραχώρηση της ηδονής και του δράματος, που κάνει τον κόσμο φανταστικό και να αξίζει τέλος πάντων τον κόπο, γίνεται είτε με μικρά βήματα, είτε με ολοσχερή υποχώρηση των στρατευμάτων.

Η ηδονή ανατρέφεται.

Σίγουρα αρχίζει από μικρούς αναλογισμούς και από καθημερινή παράδοση σε πράγματα αληθινά, με πιασίματα και υπόσταση. Αλλά ανατρέφεται, με προσοχή, σταθερότητα και επιμονή.

Μεγαλώνει με γεύσεις και κρασιά στο μεσημεριανό, με φιλιά ζουμερά από αυτά που δεν πρέπει και όταν σίγουρα δε θα έπρεπε.

Με χουφτώματα κρυφά ή κι ας σε είδαν λίγοι, εσύ όμως τον ακούμπησες για λίγο και είδες αυτό το φερμάρισμα των αντρών αυτό το έχεις την προσοχή μου που είναι από τα καλά αυτού του κόσμου.

Με το να ρουφάς τον ήχο της αναπνοής της οποίας η συχνότητα και ο ρυθμός μιλάει για την καύλα, αυτό που νιώθει ο άλλος, πόσο μεγάλο είναι ή πόσο μεγαλώνει.

Με το να νιώθεις εκτός από το γλείψιμο τα δάχτυλά του στο κεφάλι σου, τι λέει, το πόσο σε πιέζουν πόσο χάνεται.

Η ηδονή μαθαίνεται όταν βάζεις μουσική κι ας είσαι κουρασμένος.

Όταν του βάζεις το χέρι στο στήθος σου και του ζητάς ψιθυριστά να σε πηδήξει και το λες εκεί στο λαιμό του πίσω από το αυτί, να μην πει όχι γιατί τον ζέστανες.

Η ηδονή είναι ο εγωκεντρισμός των αισθήσεων.

Ο οργασμός πάνω από τη βαρεμάρα.

Η καύλα πάνω από τη στενοχώρια.

Η αναστάτωση της ρώγας πάνω από την πείνα και η πείνα σαν καύλα μετά, στο κατόπι.

Η ηδονή είναι να αφήνεσαι σε όλα όσα έχουν αλήθεια εδώ που είσαι πριν φύγεις και έρθει το τέλος.

Αυτό που έχω καταλάβει, είναι πως η επιλογή του όλα ίσια σε σχέση με το πουτάνα όλα είναι δυο πράγματα που δεν απέχουν πολύ. Κάθεσαι σα να λέμε στη μέση και δεν είναι πως από τη μια έχεις το πυρ το εξώτερο, διαόλια με φωτιές στις πλάτες να πηδάνε παρθένες δυο και τρεις μαζί. Και από την άλλη, ρυάκια να κελαρύζουν και λοβοτομημένους Άμις να θερίζουν τα σιτάρια. Όχι. Κάθεσαι εσύ εκεί, στη γραμμούλα πάνω ακριβώς και κοιτάς από τη μία τι γουστάρεις στ’ αλήθεια να κάνεις κι από την άλλη το τίποτα.

Δεν ξέρω γιατί οι άνθρωποι φοβούνται τόσο πολύ να κάνουν αυτό ακριβώς που θέλουν λοιπόν.

Που θέλουν.

Και μετά να το πολλαπλασιάσουν με το χίλια.

Για να μη μείνει και καμία απόρία.

Όχι, δεν το θέλεις το κορίτσι έτσι απλά, το θες όσο δε θέλησε άλλος να πηδήξει ποτέ. Δράμι λιγότερο. Και θα του το πεις και θα του πεις και πόσο καύλα είναι και θα του το δείξεις κι ας είναι μόνο με το να του χαιδεύεις τη ρώγα φευγαλέα όταν δε σε βλέπουν και να τη λες Regina. Και το κορίτσι να το δείχνει και να το λέει έτσι που να μη μπερδεύεσαι πως υπάρχει κάτι άλλο που να σκέφτεται τώρα, όχι, μη λαθεύεις εσένα θέλει, να σε γλείψει γιατί έχεις πονοκέφαλο και δουλειά πολλή ή καθόλου και χίλια άλλα στο κεφάλι σου αλλά τι στο διάολο, αν κάποιος σε πηδήξει, σε γλείψει, σε φιλήσει, σε αγαπήσει και γελάσεις μαζί του όλα θα είναι καλύτερα.

Να κοιτάξεις καλά τι θέλεις να κάνεις, να το περάσεις ένα χέρι διαολιά, με τη γλώσσα, με προσοχή και λίγη σκέψη παραπάνω, και να πας να το κάνεις.

Και να σιγουρέψεις πως θα τα πάρει όλα ο διάολος πριν πάρει αυτός εσένα και θα είναι μια υπερπαραγωγή η παράσταση γκοντ νταμν ιτ.

\m/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s