Περί της ιδιαιτερότητας του αντρικού χτυπήματος

imagesXV1PZWEJ

ή του μεσογειακού ματσισμού

Οι άντρες στην Ελλάδα, ως γνωστόν στα μήκη και τα πλάτη της ανθρωπότητας, έχουν όρχεις βαρείς και φαλλούς ακόμα βαρύτερους. Σχεδόν του ίδιου βάρους με τους άλλους μεσογειακούς λαούς ή τους Μεξικανούς, φερ’ ειπείν, όπου εικάζω πως θα είναι κάτι στην εξαιρετική κουζίνα των περιοχών αυτών που κάμει τα αρχίδια τόσο γαμάτα, τόσο αντρικά αρχίδια, βρε αδερφέ, όχι τίποτα ντεμέκ αρχίδια και λούλες. Όχι. Αρχίδια. Του άντρα.

Είναι επίσης και αυτή η παρουσία του ματσισμού ή των βαρέων όρχεων αν θέλετε, παντού και πάντα που κάνει την κοινωνία υπερευαίσθητη σε κάθε υπόνοια σεξισμού ή διαχωρισμού των φυλετικών ταυτοτήτων. Μια χώρα όπου η δίκαια αμοιβή των γυναικών είναι μια τεράστια παραμύθα, η χώρα που τα κορίτσια – στην πλειοψηφία τους- ακόμα φτιάχνουν τον κώλο τους για να βγάλουν εμμέσως φράγκα από δαύτον, χρήματα φοροδιαφεύγοντα, του γκόμενου ή του συζύγου, όχι της πόρνης κατ’ επάγγελμα με τα ένσημα και τον πλήρη σεβασμό μου – αρέσκεται στο να προσέχει τις λεκτικές χρήσεις που παραπέμπουν στο σεξισμό ή τον ματσισμό. Δεν ενοχλούν τα βυζιά ολούθε, το ότι τα παγωτά πωλούνται παραπέμποντας αυστηρά και μόνο στον ερεθισμό μέσω του γυναικείου ημι-γυμνού αλλά μια Λαίδη που ζητά να χτυπήσεις σαν άντρας.

Ένας λαός που καυλαντίζει μόνο κάτω από τα τραπέζια και στα ίνμποξ, ερωτιάρης μάι ας μόνο στα κρυφά κι απόκρυφα, ένας λαός όπου οι γυναίκες με πάνω από 5 γκόμενους είναι ή συριζαίες (sic) ή πουτάνες και που οι άντρες που φτάνουν σε οργασμό εκ του πρωκτού είναι γκέουλα, επαναστατεί μπροστά σε παλλόμενα πέη και μπουζουξούδες με πιασάρικο, αλμοδοβαρικό αυτοσαρκασμό.

Ο ματσισμός και ο σεξισμός, πρώτα από όλα, ακρωτηριάζει την πρωταρχική μας έκφραση της φυλετικής ταυτότητας. Το σεξ. Το γαμάει. Γαμάει την ελευθερία που θα έπρεπε να το διακατέχει, την καύλα του, τους αναστεναγμούς του οργασμού του. Θέλει τον άντρα ούγκανο, να χτυπάει το στήθος με άναρθρες κραυγές και να πηδάει σε ιεραποστολική στάση άντε να πηδήξει και κανένα κορίτσι από πίσω, να χώσει και κανένα butt plug να νιώσουμε προχώ και μπροστά και λίγο ευρω-πέη. Παλλόμενα, ξέρουμε εμείς από αυτά, τί να πουν κι οι Βέλγοι (τους Βέλγους τους απεχθάνομαι ρατσιστικώς να πω, αλλά, πηδούν εξαιρετικά, να παραδεχόμαστε τις αλήθειες, ειδικώς οι Φλαμανδοί, μου έλαχαν καλά δείγματα ίσως, δεν μπορώ να ξέρω).

Αφού λοιπόν πάρει το σεξ και το κάνει θρύψαλα και το χώσει σε κουτάκια και λοιπά περιοριστικά, θα σπείρει ολούθε τον ντεμέκ προοδευτισμό ρουφώντας ηδονικά το χιούμορ, απομυζώντας το, αναγκάζοντάς σε να τα βλέπεις όλα ακαδημαικά: τι πράγματα είναι αυτά που ακούν τα παιδιά μας πως οι άντρες χτυπούν αλλιώς; Χτυπούν ρε μανάρια, οχτώ χρόνια τάι μπόξερ, όσες φορές έφαγα ντιρέκτ από ίσα κιλά αγόρι, έπεσε η πόλη χωρίς αντίσταση, τί να λέμε….

 

Δύο θέματα λοιπόν ανέκυψαν αυτή την εβδομάδα από Βέλγους με παλλόμενα πέη και την εξαιρετικά επική έπικ εντελώς έπικ διαφήμιση των Jumbo:

Αφ’ ενός, οι ελληνική πραγματικότητα, αρκούντως σουρεάλ φυσικά, απλώνεται σε κύματα πάνω σε μια εντελώς επαρχιώτική κοινωνία, που σφαδάζει μη γνωρίζοντας πόσο να αντιδράσει πια για να αποδείξει πως δεν είναι επαρχιώτισσα. Με αποτέλεσμα να αντιδρά υπερ του δέοντος ακόμα και σε πράγματα απλά, που δεν τους αρμόζει τόση σημασία. Με πλήρες χάσιμο του δάσους και πολύ μεγάλη προσπάθεια, κοίτα με, είμαι μπροστά, δεν είμαι με τους άλλους, τους επαρχιώτες, αντιδρώ στα κακώς κείμενα, αλλάζω. Αντίδραση ως επί το πλείστον υγιής, μέσα στο τρέχον ιστορικό πλαίσιο. Αλλά κουραστική, σε εφηβικό στάδιο.

 

Αφ’ ετέρου, αποδεικνύεται πόσο βαθειά σεξιστική είναι αυτή η ελληνική κοινωνία ακόμα. Υπόγεια και υποχθόνια και ριζωμένα στην κοινωνική συνείδηση, μαστιγώνει χιουμορίστες διαφημιστές, σαν κομουνίστρια γεροντοκόρη, πώς τόλμησαν να αρθρώσουν τέτοιες λέξεις μπροστά στα αρτίως εκπαιδευόμενα παιδιά μας, που μαθαίνουν πως μεταξύ συναινούντων ενηλίκων όλα επιτρέπονται και πως τα αγόρια μπορεί να τελειώνουν και όταν τα γαμάς. Από τον κώλο. Ιμάτζιν δατ!

 

Η διαφήμιση είναι μια διαφήμιση, εξαιρετική ιδέα, κόνσεπτ όπως το λεν οι μαρκετινίστες, που γαμάει και μια κυρία Δημητρίου, με υπέροχο χιούμορ. Αντί να αντιδρούμε στο χιουμοράκι της διαφήμισης, θα πρότεινα να προσπαθούσαμε λίγο πιο πολύ να μη φρικάρουμε στην πραγματικότητα το παιδί μας να είναι ομοφυλόφιλο ή στην κόρη μας να έχει 25 γκομενάκια ταυτόχρονα αύριο μεθαύριο. Όλα εκ των οποίων θα κάνουν σεξ μαζί της. Σεξ ρε σεις. Σεξ!

Στη διαφημιστική, τα συγχαρητήριά μου, στην κυρία Δημητρίου, τα σέβη μου.

 

\m/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s