Το παιχνίδι (αυτό δεν είναι ερωτογραφία)

IMG_9076

Το να ξέρεις τις συνθήκες, να τις αποδέχεσαι και να κινείσαι γύρω τους και μαζί τους είναι χαρακτηριστικό έξυπνο και αποδοτικό. Για οποιαδήποτε άλλη αντίδραση του στυλ έτσι είμαι, αν σας αρέσω και λοιπά πενταχρονίστικα και του μιρλιάσματος, φηλ φρη του νοτ ρηντ φέρδερ. Η τζορίαση πιάνει μόνο με εξαιρετικά απαστράπτοντες ανθρώπους, που είναι εν γένει λίγοι και στη φτενή περιοχή των γκαουσιανών ή με τον απέναντι λίγο μαζοχιστή. Δε λέω πως δεν παίζει το ενδεχόμενο, ίσα ίσα είναι συχνότατο, αλλά αν έχετε τόσο εύυκολη λεία, τι διάολο τη θέλετε την προσπάθεια.

Το όλο παιχνίδι λοιπόν έχει να κάνει μόνο και μοναχά με δύο μεταβλητές. Τί θέλουν τα κορίτσια και ως πού είσαι διατεθημένος να φτάσεις για να κάνεις αυτό που θέλουν τα κορίτσια. Θα απλοποιήσω την πρότασή μου λοιπόν κατασκευάζοντας μια προσέγγιση που είναι κάτι σαν την ευθεία οδό. Το μίνιμουμ της προσπάθειας με τη μέγιστη απόδοση. Ή κάπως έτσι.

Να πηγαίνετε ίσια και χωρίς περιστροφές. Η απλότητα και η αμεσότητα είναι ο καλύτερος τρόπος. Οι πιο γαμάτοι άντρες που έχω γνωρίσει κινούνταν σα να μην τους ένοιαζε κι αν δεν έπιανε. Θα γύριζαν πίσω στο σκαμπό τους, μια άρνηση δεν είναι το τέλος του κόσμου.

Το ξέρω πως σας γουστάρει ένα γκομενάκι αλλά για αρχή, δεν το έχετε καταλάβει πως σας γουστάρει. Γενικώς τα αγόρια είστε εντελώς φάζι λότζικ με εκλάμψεις συγκεκριμενοποίησης. Η σκέψη, όπως την έχω αντιληψθεί, είναι πιο πολύ μια γενικότερη ευφορία – χωρίς να έχετε εντοπίσει πως σας την προκαλεί ο κώλος της ξανθιάς απέναντι- με διακοπές οπτικοποιημένης καύλας προερχόμενης από αυτόν ακριβώς τον κώλο. Στο ενδιάμεσο, μιλάτε για το Γαύρο, για το Γιάνη, για το ασφαλιστικό, τσουπ να πάλι ένα πήδημα και να και μια χαρά, μια ανάταση, μια μικρή ευτυχία. Να συγκεκριμενοποιείτε. Γιατί χασκογελάω; Γιατι έβαλα κι άλλο ουίσκι; Γιατί θέλω να την πηδήξω.;

Άπαξ και γίνει αυτό, να το λέτε. Να της το λέτε.

Τρόμος. Τί να πώ και πώς και με ποιό ακριβώς τρόπο και με τι πρόφαση;

Να το λέτε. Ώς έχει. Τους αρέσει να το ακούνε και αν το πείτε όπως είναι χωρίς περικοκλάδες και προσχήματα, με απλά απλούστα ελληνικά, ε τι μπορεί να πάει στραβά; Πόσο στραβά να πάει;

Στις γυναίκες αρέσει να τις γουστάρουν. Και να θέλουν να τις πηδήξουν. Και τους αρέσει να το ακούνε. Να τους το λέτε. Συχνά. Δεν τις αποδομεί το να τις θες για το πήδημα, τις αποδομεί να τις θες για πήδημα. Απολαμβάνουν να θέλουν να τις πηδήξουν, δεν απολαμβάνουν να μην τις θέλουν αυτες ακριβώς που είναι, αλλά, δε βαριέσαι, αυτή βρέθηκε. Αν οι πράξεις σας φωνάζουν απλώς μου είσαι πρόχειρη, τότε θα φύγουν. Ο τρόπος να το αποφύγεις είναι απλώς σεβασμός στον απέναντί σου άνθρωπο. Και λίγη ειλικρίνεια. Αν δε σας γουστάρει, μην πάτε. Υπάρχει και ο αυνανισμός. Οι φίλες. Οι πόρνες. Γουατέβα.Αλλιώς θα φάτε τα μούτρα σας.

Να τις μαλαγιανιάζετε ασύστολα. Να τους πιάνετε τον κώλο, τους μηρούς, τα στήθη. Να ζητάτε να τις πηδάτε όσο συχνά θέλετε. Και να τις ψήνετε. Από το έλα εδώ μανίτσα μέχρι ό,τι σας κατέβει στο κεφάλι. Δε μας μένει πολλή ζωή ακόμα, τι περιμένετε δεν ξέρω; Τι περιμένετε για την άγια τέχνη του ψησίματος.

Τι περιμένετε να τη χουφτώσετε μέσα στη νύχτα. Το πρωί. Τί περιμένετε να την πιάσετε όταν οδηγάτε. Να την πηδήξετε σε μια καβάντζα.

Δεν ξέρω τί.

Να τους παίρνετε δωρα. Καμία περεταίρω ανάλυση. Απλώς κάντε το. Σε όλους τους ανθρώπους αρέσουν τα δώρα. Το να μην κάνεις δώρα ενώ ξέρεις πως αρέσουν σε όλους τους ανθρώπους δείχνει ή ηλιθιότητα ή κακία. Δώρο είναι ρε μανάρια, Όχι πώληση της ψυχής σας στο διάβολο.

Να μην είστε ειλικρινείς για το βάρος και το σώμα τους. Φέρνουν απύθμενη πίεση, επιβεβλημένη και σκοτεινή, Λέτε ό,τι να ναι για να πηδήξετε. Να κάνετε κι αυτό σωστά. Μην τις στενοχωρείτε. Πείτε ψέμματα. Πούνκτ. Δε θέλουν να ξέρουν πως πάχύναν, θέλουν να νομίζουν πως είναι καυλερότερες από τη Σαρλήζ Θήρον στη διαφήμιση του Καμπάρι. Σαφές;

Όλοι οι άνθρωποι, κι εσείς ακόμα, θέλουν να αισθάνονται ιδιαίτεροι. Όχι μέινστρημ. Μοναδικοί. Να τους το θυμίζετε. Πως δεν ειναι στο πλήθος. Να την πηγαίνετε για φαγητό, να πληρώνετε πού και πού εσείς, να το προτείνετε, θα ήθελα να σου κάνω το τραπέζι, να την πηγαίνετε για ποτό, να την πηγαίνετε δυο μέρες στην Αίγινα. Κι αν δε γίνεται, να την πηγαίνετε στην Κινέττα, να την πηγαίνετε στο εξοχικό του κολλητού σας. Να προσπαθείτε.

Να τις πηδάτε. Δεν υπάρχουν οδηγίες στο γαμήσι. Να τις πηδάτε με όποιο τρόπο γουστάρετε και σας κάνει και σας φέρνει σε οργασμό μεγαλειώδη και τεράστιο. Όσο συχνότερα μπορείτε. Όποτε γίνεται. Όσο πιο πολύ την πηδάτε τόσο πιο χαρούμενοι θα είστε, βασικός κανόνας στη ζωή.

Να προσπαθείτε. Να ξοδεύετε λίγο χρόνο. Να σκεφτείτε. Τη στρατηγική. Φαίνεται και αποδίδει. Οι άντρες γίνεστε βαρετοί γιατί είστε τεμπέληδες.

Να προσπαθείτε. Να είστε ευθείς. Να μιλάτε.

Και να δείχνετε την καύλα σε όλο της το μεγαλείο. Να αφήνεστε. Ολοσχερώς.

Δεν υπάρχει τίποτα να χαθεί και πολλά να κερδηθούν κυρίως έχει να κερδηθεί το να μην περάσεις εσύ μια ζωή αχρωμάτιστη. Χωρις υπέρβαση. Οποιος υπερέβη απλώς δε φοβήθηκε να υπερβεί.

Ένας εραστής μου, σοφός, σοφότατος, που μας πρόσεχε όλα τα κορίτσια του πολύ, μου είχε πει πως φυσικά και σας προσέχω, έχω γυναίκες εξαιρετικές και θέλω να το ξέρουν. Δεν έχω όποια να ’ναι αν και εχω πολλές, αλλά καμία δεν είναι όποια να ’ναι. Και το ξέρει

Δεν είμαι κανένας τυχαίος

Αυτό

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s