This is not a love song

FullSizeRender

Υποσχέθηκα να γράψω τί φαντάζομαι πως γουστάρουν οι άντρες.

Ψέμματα είπα, δεν μπορώ να γράψω τί γουστάρουν οι άντρες, ιδέα δεν έχω, μπορώ να πω μονάχα τί έχω διαπιστώσει πως γουστάρουν οι άντρες σε όσα εγώ μπορώ να δώσω. Έτσι πάει πάντα άλλωστε, αυτά τα πράγματα δε γίνονται με το ζόρι, με υπολογισμό και οργάνωση. Αυτά γίνονται γιατί θες.

Για αρχή θα μιλήσω για τον όρο καθημερινή και γιορτινή. Όρος και διαχωρισμός σεξιστικός υποτίθεται βαθύτατα μα που ισχύει και φακ ιτ έτσι έχουν τα πράγματα πώς να γίνει. Οι άντρες έχουν ένα κορίτσι για κάθε μέρα και ένα κορίτσι για τις γιορτές, συνήθως τα δύο δε συμπίπτουν. Το δεύτερο είναι αυτό που πηδάνε τέρμα. Αυτό που περνάει τον τοίχο. Αυτό που τους κάνει να βγαίνουν από τον εαυτό τους. Η υπέρβαση.

Για να μην παρεξηγούμαστε, εμένα δε με νοιάζουν τα για πάντα, οι συντροφικότητες και τα είσαι ο καλύτερός μου φίλος.

Εμένα με νοιάζει το έπος.

Το να βγαίνεις από τον εαυτό σου.

Η ύβρις.

Να είσαι ίση. Ποτέ εξαρτώμενη. Ποτέ από πάνω, ποτέ να μην τους παίρνεις το ρόλο που τους έχει απομείνει Μας έχει φοβηθεί το μάτι τους. Οι άντρες θέλουν χρόνο. Χρόνο να καταλάβουν πως εσύ είσαι ο λόγος της ευδαιμονίας. Δώσε του αυτό το χρόνο. Βοήθησέ τον να το δει αν δεν το καταλαβαίνει. Δεν είναι μανιπιουλέισον. Σεβασμός στο γονότυπο είναι.

Να είσαι ελεύθερη με το σεξ που θέλεις, Και να προσθέτεις 30%. Κανείς ποτέ δεν έπαθε τίποτα από το περισσότερο σεξ. Γενικά, πολύ γενικά, τα κορίτσια πέφτουν στη γερμανική παγίδα όπως τη λέω. Θέλουν όλα να είναι αρτίως σχεδιασμένα και ολοκληρωμένα για να κάνουν σεξ. Αφήνουν το καλύτερο να είναι εχθρός του καλού. Χάνουν έτσι την ευκαιρία για το εξαιρετικό. Τα καλύτερα γαμήσια έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις. Αυτή είναι μια προτροπή ανίερη, ενάντια τη φύση μας. Μια προτροπή που συνήθως εξοργίζει. Σας προτρέπω να προσπαθήσετε κι ας νομίζετε πως δε θέλετε. Η ηδονή μαθαίνεται. Όσο την προσέχεις και την θηλάζεις, τόσο μεγαλώνει. Όσο την απωθείς γιατί δεν προλαβαίνεις, δεν έχεις λεφτά, δεν έχεις αγόρι, τόσο απομακρύνεται. Πιάστην από τα μαλλιά. Και αφέσου.

Να τους παίρνεις πίπες. Οι πίπες είναι διασκέδαση για όλους, Ελευθέρωσε τις πίπες ολούθε. Μόνο χαρά, γιατί όχι;

Και να μη μιλάς το πρωί. Αυτό το τελευταίο ισχύει για πολλούς ανθρώπους, όχι μόνο για τους άντρες. Πιο πολύ ισχύει παρά δεν ισχύει.

Μην τον ρωτάς αν πάχυνες. Δε θέλει να απαντήσει. Ναι, πάχυνες.Αν το φαντάζεσαι, το πιθανότερο είναι πως πάχυνες. Επίσης υπάρχει η μέτρηση. Μια ρημαδοζυγαριά είναι. Ή πάρτο απόφαση πως χέστηκες και ντύσε τον κώλο και το βυζί σου όπως γουστάρεις, ή μην τρως και κάνε γυμναστική. Το σύμπαν αδιαφορεί για τα ψυχολογικά σου όσων αφορά αυτή την απάντηση. Αυτή η τελευταία, είναι μία: Ναι Πάχυνες. Το τί θα κάνεις με αυτή είναι δικό σου θέμα, μην πρήζεις τα αγόρια για δαύτη.

Να είσαι πάντα η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Όχι για τους άντρες. Για την πάρτη σου. Γυναίκες υπάρχουν πολλές. Επικές γυναίκες, μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Οι επικές, μετράνε πολύ ακόμα και τα βρακιά τους.

Να ξέρεις τί θες. Το να μη ξέρεις τί θες δικαιολογείται μόνο αν είσαι κάτω των 25 ή Καρκίνος. Αποφάσισε. Και πες το. Αν δεν ξέρεις, αυνανίσου μέχρι να βεβαιωθείς πως ναι, δεν υπάρχει πια καμμιά αμφιβολία, τώρα ξέρεις.

Για ψώνια να πηγαίνεις μόνη σου ή με κάποιον που θέλει να έρθει οικειοθελώς. Οι άντρες σπάνια θέλουν οικειοθελώς. Μην τους τα σπας ρε παιδάκι μου.

Μη μαγειρεύεις αν δεν ξέρεις κι αν δε θες. Παραδέξου το.

Αστον να σου δίνει καμμιά στον κώλο.

Ξύπνα τον το πρωί. Πήδα τον χωρίς πολλά πολλά. Πήδα τον σαν να μην υπάρχει αύριο. Πάντα.

Μπορεί να έχεις πολλά αγόρια. Ταυτόχρονα. Δατς οκέι. Το κάθε αγόρι, να το σέβεσαι και να το προσέχεις. Να είναι ευχαριστημένο. Να του μιλάς τόσο όσο αλλά να μην του τα λες όλα. Όλα είναι για την αδελφή ψυχή σου, για τον κολλητό και για το σύντροφό σου. Ο εραστής είναι σχέση ηδονής και περιορισμένης ευθύνης. Εκτός αν τον θες και για κολλητό σου, σύντροφό σου, αδελφή ψυχή, οπότε θα πρέπει να θέλει και αυτός.

Να τον αφήνεις να σου παίρνει δώρα μόνο αν μπορείς να τα πάρεις μόνη σου. Να μοιράζεσαι τα έξοδα εκτός από μερικές φορές αν σου ζητήσει να σε κεράσει. Να προσπαθήσεις να το ανταποδώσεις αλλά μην επιμείνεις αν δε θέλει.

Στα παιδιά σας έχει ίσα δικαιώματα. Αν αυτό σου σπάει τα νεύρα, ας προσεχες με ποιόν τα έκανες. Ας διάλεγες μια τράπεζα σπέρματος. Τώρα το οφείλεις σε όλους να του εγγυηθείς ίσο χρόνο, επίδραση, κoινές επιλογές.

Μην κάνεις άμβλωση χωρίς να του το πεις ακόμα κι αν διαφωνεί. Πες του το, πρέπει να το ξέρει. Νόμος.

Αν τον βλέπεις σαν πορτοφόλι, θα σε δει σαν κατάθεση.

Κοίτα τον σα θαύμα. Όλοι οι άνθρωποι είναι θαύματα. Άστους να το δείξουν. Αν δεν είσαι σίγουρη, γλίτωσε μας όλους από τη μιζέρια. Πες το, ευγενικά και ειλικρινά.

Αν πεις πως θα πάρεις, πάρε. Απλικαμπλ μποθ γουέιζ.

Αν δε θες άλλο, πες το. Ό,τι δε θες άλλο πες το. Ό,τι σε ενοχλεί πέστο. Μη λες ’τίποτα’. Αν το όχι σημαίνει όχι και το ίσως ίσως, τότε το τίποτα σημαίνει τίποτα.

Να του φέρεσαι όπως ακριβώς θα ήθελες να σου φαιρεται. Μην περιμένεις να το κάνει πρώτος. Αν δεν ισοσταθμιστεί στη συμπεριφορά που προτείνεις και αυτό δε σου αρέσει, φύγε. Οι άνθρωποι δε διδάσκονται και δεν χώνονται με δυο πόδια σε ένα παπούτσι. Δεν αλλάζουν, προσαρμόζονται στην απέναντι συμπεριφορά. Αν θέλουν. Αν όχι, δατς λάιφ.

Να τον βλέπεις και να του συμπεριφέρεσαι σαν αντικείμενο του πόθου. Όπου να ΄ναι, θα πεθάνουμε, θα μπούμε σε ένα ξύλινο κουτί και θα μας χώσουν στο χώμα. Ως τότε, να περνάς το χρόνο σου με αγόρια που είναι το αντικείμενο του πόθου σου. Και να είσαι σίγουρη πως το ξέρουν και το καταλαβαίνουν και δεν το ξεχνάνε, όχι εσύ συγκεκριμένα, δεν περνάς αυτόν το καιρό μέχρι το τέλος με όποιον να ΄ναι, τον περνάς με αγόρι που σου κουνάει τα μέσα σου και σου κάνει το στήθος να τσιτώνει και το αιδοίο σου να υγραίνεται. Αγόρι που αξίζει να βρίζει μέσα στη νύχτα γιατί το ξύπνησες για να το γλέιψεις, αγόρι που το αφήνεις να σε χαζεύει γυμνή στην παραλία, αγόρι που το πηδάς στις τουαλέτες της δεξίωσης του γάμου που πήγατε προχθές.

Αγόρι με τα όλα του

\m/

4 thoughts on “This is not a love song

  1. Είχα πολύ καιρό να διαβάσω τόσο εμπνευσμένες και ψαγμένες φιλοσοκαφρίλες! thanks!

    Like

    1. De nada, Alexia. Εδώ είμαστε για να θυμίζουμε πόσο εμπνευσμένα μπορεί να γίνουν όλα.

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s