Κάτι δροσερό, για τη ζέστη

Τι βλακείες σας έλεγα για καλοκαίρια λειψά, τα μισά σας έχω πει, μου λείπουν πράγματα. Καλοκαίρι καλοκαίρι δεν είναι με την καμία, αν δεν πιεις κρασί παγωμένο μεσημέρι ανέμελος, κατά προτίμηση με καραβίδες ή σφυρίδα ψητή και δεν έχεις γυρίσει σε δωμάτιο με ημίκλειστα παράθυρα. Ημίφως και ήλιος που μπαίνει λίγο από τα παντζούρια τις περσίδες τις κουρτίνες. Μόχθος και σκληρή δουλειά να μείνει η ζέστη έξω από το σπίτι τεχνητώς και το παράθυρο από μέσα ανοιχτό λίγο αεράκι φυσάει απαραιτήτως, τούτο είναι ποστ λαχτάρας όχι του καύσωνα και της τυραννίας. Ύπνος μεσημεριανός και σιέστα υπό αυτάς τας συνθήκας, ύπνος γυμνός, μέσα σε δέρμα ζεσταμένο από τον ήλιο, λίγο πονάει στην αφή γιατί πιθανότατα το παράκανες, ευχαριστούν τα σεντόνια με τη δροσιά τους όμως και ευχαριστεί και το σεντόνι γύρω σου, δεν απλώνεσαι με όλη σου την τσιτσιδοσύνη φαρδιά πλατιά, όχι. Όποιος έχεις μαζί σίγουρα προσποιείται πως σε αφήνει να κοιμηθείς, να ξεκουραστείς κανένα δεκάλεπτο με εικοσάλεπτο το πολύ, η μεσημεριανή τεχνητή δροσιά σε ημισκότεινα δωμάτια ξυπνούν πάντα τις ορέξεις των αγοριών, από πίσω σου θα έρθει και θα σου πιάσει το στήθος, λίγο θα σε τσούξει το τραχύ, πάντως τραχύτερο από το δικό σου χέρι, δεν έβαλες αρκετό αντηλιακό και η ρώγα δεν πρέπει να καίγεται, να τώρα σε τσούζει όπως την μαλάζει και δε νοιάζεται. Και που δε σε αφήνει ήσυχη δε νοιάζεται, χωρίς πολλά πολλά βάζει τον φαλλό του μέσα σου τεχνηέντως και από πίσω, λιγάκι σου πίεσε την κοιλιά να σου βάλει το αιδοίο στη σωστή θέση, πήδημα του δεκαλέπτου, χωρίς να περιμένει, χωρίς προετοιμασίες, μόνο με την καύλα του μεσημεριού, τί άλλο να θες; Έτσι το γαμήσι έχει την προχειρότητα του καλοκαιριού και την ελαφρύτητα της σιέστας, οργασμός σιωπηρός μα διόλου μικρότερος, μη σας ακούσει το μικρό ξενοδοχείο, χύνει και τον ακούς στο αυτί σου που αφήνεται η ανάσα και το στήθος του στην πλάτη σου χοροπηδάει.
Ευχαριστημένος θα σε αφήσει να κοιμηθείς πια, αλλά δε θα θες. Παγωτό βανίλια με φράουλες θα θες και μπάνιο απογευματινό, να τσούζουν οι ρώγες ακόμα περισσότερο όταν στις τρίβει το αγόρι που πήρες μαζί σου.

Το διαολεμένο μέρος που βλέπετε είναι το Πόρτοφίνο, στη Τζένοα, μέρος που κρατάω σε φωτογραφίες τυπωμένες από αγόρι που δεν άφηνε τα μεσημέρια ήσυχα

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s